Comunitatea Facebook a ales 10 slogane pentru Arena Chișinău

Comunitatea Facebook a ales 10 slogane pentru Arena Chișinău. Propunerile cu cele mai multe aprecieri au fost publicate pe pagina oficială de Facebook a arenei „Arena Națională”.

Pentru etapa a doua, autorii care au promovat testul votului popular, vor prezenta proiectul public în fața unui juriu în componența căruia vor intra comunicatori de top, membri ai Consiliului Național al Comunicatorilor, președintele Parlamentului, Andrian Candu, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, formatori de opinie.

Finala concursului se va desfășura în data de 15 mai, într-o prezentare deschisă pentru public și transmisă în direct pe pagina de facebook a proiectului.

Pentru prima etapă a concursului au fost transmise peste trei sute de slogane. În final au ajuns următoarele opțiuni:

  1. Calea spre victorie.
  2. Arena – creștem campioni.
  3. Renaște un imperiu.
  4. De aici începe drumul spre gloria olimpică.
  5. Să scriem împreună istoria olimpică.
  6. Puternic pe arenă, puternic în viață.
  7. Ambiția și implicarea generează performanțe.
  8. Unește Spiritul Națiunilor.
  9. Chișinău Arena – fii liber, luptă, învinge!
  10. Arena Chișinău – Creat pentru Generații.

Grupul de lucru responsabil de buna implementare a proiectului de edificare a arenei polivalente de interes național a lansat, la 10 aprilie, concursul public de colectare a propunerilor de slogane pentru complexul multifuncțional „Arena Chișinău”.

Conform conceptului, proiectul se va realiza în baza unui parteneriat public-privat și va include finanțarea, proiectarea, construcția, dotarea tehnică și darea în exploatare a complexului din partea partenerului privat. Cel din urmă, va fi selectat urmare a desfășurării unui concurs internațional, proces pus în responsabilitatea Comisiei de selectare a partenerului privat, creat prin Ordinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din data de 27 aprilie curent.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.