Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente la care să mergi pe 3 mai, o zi de miercuri cu mult soare

khgbvcd

Ziua de miercuri de la acest început de mai ne aduce multă căldură în suflete și afară, motivul potrivit pentru a ieși din case și a descoperi oameni frumoși la evenimente interesante. Iată recomandările noastre pentru joi, 3 mai.

#Miss & Mister USM 2018

iuyuthbgtdvs

Finala concursului „Miss&Mister USM 2018” va avea loc la data de 3 mai 2018, în incinta localului Karaoke Concert Hall, str. Albișoara 4, cu începere la ora 16:00.
Probele concursului vor scoate în evidenţă calităţile participanților precum: frumuseţea, inteligenţa, ingeniozitatea și iscusință, odată ce aceștia urmează să reprezinte una dintre cele mai prestigioase universități din țară – Universitatea de Stat din Moldova. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Marșul Solidarității

kumnyuht4r3e

Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliștii și reprezentanții societății civile în data de 3 mai 2018 la Marșul Solidarității, care dă startul Zilelor Libertății Presei în Moldova. Prin acest marș se cere instituțiilor publice să nu tergiversează luarea unor decizii care ar facilita activitatea jurnaliștilor, să fie transparenți, să respecte dreptul jurnaliștilor la exprimare și să asigure accesul la informațiile de interes public. Cei interesați de eveniment pot accesa pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii.

#Stand UP Comedy

hnhthygterfdeww

Începe o nouă ediție de Stand UP Comedy. Îți plac glumele și vrei să petreci vesel timpul cu prieteni la o serie de glume bune? Joi, ora 20.30, vină la Baker Street, strada Mihai Eminescu 30. Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Răzbunătorii: Războiul Infinitului

hbgrvteew

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

românăhsfmbvmdv
rusia dsljbfd

#Atletico Madrid vs Arsenal

juhygtdf

După meciul tur de pe terenul echipei Arsenal care s-a încheiat cu scorul final de 1-1, finalista UEFA Europa League urmează să se decidă pe terenul echipei Atletico Madrid. Ambele echipe  au nevoie de goluri pentru calificare. Pentru că meciul promite să fie unul frumos, noi își propunem să mergi cu prietenii sau cu familia să vezi live spectacolul de pe Wanda Metropolitano. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente