Ești student la design interior? Acum ai posibilitatea să primești o bursă lunară de o mie de euro

light

Dacă ești student în anul doi la design interior la o universitate europeană atunci AIT-Scholarship of the Sto Foundation îți oferă posibilitatea să primești o bursă europeană în valoare de 1000 de euro lunar.

În 2018/2019, studenții de la design interior au posibilitatea să primească un grant lunar de până la 1.000 de euro pentru o perioadă de un an (subvenție totală: 24.000 de euro) pentru susținerea învățământului lor academic.

Această oportunitate vine ca ajutor pentru tinerii care studiază designul. Astfel, aceștia vor fi ajutați din punct de vedere economic astfel încât să se axeze doar pe studiile din cadrul universității.

Fundația Stoare are drept scop investițiile financiare în educația și formarea tinerei generații și, astfel, în viitorul societății noastre. Fundația împreună cu revista de comerț AIT doresc să sprijine talentul și angajamentul exemplar al studenților de a promova dezvoltarea unor designeri de renume de interior cu un mare interes în experimentare și de a asigura progresul și varietatea designului interior.

Toți studenții de la arhitectură interioară, design interior sau spațial care sunt înscriși la o universitate europeană și sunt în cel puțin anul II de studii pot să candideze pentru Bursa Internațională 2018/2019.

Numărul studenților beneficiari de bursă va fi ales de juriu după anumite criterii.

În cazul în care vor fi aleși doi studenți aceștia vor primi subvenția lunară de 1.000 euro, în cazul în care vor fi selectați trei studenți, subvenția va fi de 670 euro, iar în cazul a patru studenți – 500 de euro.

Cei interesați de această oportunitate se pot înregistra până la data de 20 iunie 2018.

Studenții selectați vor avea șansa de a se prezenta prin organizarea unei expoziții proprii pe o zonă specială de la AIT ArchitekturSalon.

Pentru mai multe informații, contactați: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente