(video) Pietonii trebuie să fie atenţi la treceri. Cum un şofer din Chişinău a speriat o femeie

Republica Moldova s-ar afla în mod clar pe una dintre ultimele poziţii a unui clasament în ce priveşte siguranţa pietonilor, asta pentru că şoferii nu ştiu în mare măsură să le respecte prioritățile pe care le au în trafic.

Nenumăratele situaţii înregistrate au demonstrat că oamenii fără maşini sunt nevoiţi să aştepte secunde şi chiar minute în şir pentru a-şi asigura o deplasare fără primejdii pe trecerile pietonale, îndeosebi cele nedirijate de semafoare.

Vezi şi: (video) INP i-a aplicat o amendă şoferului care a fost la un pas de a lovi o femeie pe trecerea de pietoni

Vezi şi: (video) Un şofer neînfricat din Chişinău a fost la un pas de a lovi mai mulţi copii pe trecerea de pietoni

O situaţia recentă nu a făcut decât să demonstreze încă o dată că un pericol persistă pe trecerile de pietoni din Chişinău. O femeie a fost la un pas să fie călcată pe picioare sau mai grav, lovită de un şofer neatent la volanul unei Dacia.

Chiar dacă colegul său de pe banda apropiată i-a creat pietonului un canal securizat prin a se opri, celălalt a avut o reacţie întârziată şi şi-a văzut de drum fără să se oprească şi să-şi ceară iertare măcar.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

Vezi şi: Nu a cedat pietonilor pe trecere şi s-a ales cu aproape 80.000 de euro amendă

Vezi şi: (video) Chişinău: A scăpat teafăr pe trecerea de pietoni după ce o maşină a trecut la câţiva milimetri

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/