Rezultatele patrulării INP în minivacanţă: Cel mai rapid vitezoman avea 182 de km/h, iar alţi 113 şoferi au fost găsiţi băuţi!

În perioada minivacanţei din zilele de 28 aprilie – 1 mai, polițiști de patrulare nu s-au odihnit, ci la nivel naţional au desfăşurat acţiuni de prevenire a faptelor antisociale, dar şi de asigurare a securității în trafic. O retrospectivă a încălcărilor comise în trafic arată o situaţie fără precedent.

Aşadar, în cele 4 zile de muncă pentru INP şi odihnă pentru alţi cetăţeni moldoveni, au fost depistate circa 3.000 de încălcări în trafic. Totodată, mașinile capcană echipate cu radare au înregistrat 6.444 de șoferi care circulau cu mult peste limita de viteză admisă pe drumurile din țară. Un record din această perioadă de timp a fost înregistrat de un conducător auto care se deplasa pe traseul Chișinău-Leușeni cu 182 de km/h.

Vezi şi: (video) INP arată cât de uşor îi este să prindă vitezomani şi să-i amendeze cu maşinile capcană

Mai grave sunt următoarele informaţii. În stare de ebrietate la volan au fost depistați 113 de șoferi dintre care: 71 în stare de ebrietate avansată, 24 în stare de ebrietate cu grad minim şi unul în stare de ebrietate narcotică. Dintre toţi, 17 conducători auto documentați penal pentru refuzul testării alcoolscopice!

În timpul minivacanţei au fost înregistrate şi 28 de accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au decedat cu părere de rău, iar alte 39 au rămas traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește șoferilor că viteză excesivă și depășirile neasigurate în trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/