/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Dublu atentat la Kabul. Au murit cel puțin 37 de persoane, dintre care zece jurnaliști

30 aprilie 2018, ora 18:53

Prima bombă a fost detonată de un atacator pe motocicletă. Al doilea atentat a fost comis de un kamikaze ce mergea pe jos. Acesta s-a aruncat în aer în mijlocul jurnaliștilor adunat la locul primei explozii. Pentru a se infiltra în mulțime, atacatorul avea o cameră foto.

Talibanii din Afganistan au anunţat, săptămâna trecută, că încep ofensiva de primăvară. Autoritățile au avertizat asupra riscului unor atacuri la Kabul și în alte regiuni din Afganistan, înaintea alegerilor parlamentare programate în octombrie. În urmă cu o săptămână, pe 22 aprilie, 60 de oameni au murit la Kabul, urmare a unui atac cu bombă, revendicat de ISIS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram