Participă la primul Summit Internațional pentru Blockchain și Criptovalute și învață cum tehnologiile blockchain pot influența eficiența activităților

uoliuhyt
Foto: Summit Events

Primul Summit Internațional pentru Blockchain și Criptovalute va fi organizat la data de 11 Mai 2018, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova, bloc F, etajul 2. Scopul evenimentului este de a crea forumul cel mai accesibil, cel mai divers, orientat către politici, în care liderii de afaceri și guvern pot învăța cum tehnologiile blockchain pot influența eficiența activității lor.

Acest eveniment vine în contextul inovării considerabile în serviciile financiare și recunoașterii oportunităților la fel de mari pe care le oferă aceste tehnologii în domenii precum energia, transportul, îngrijirea sănătății și chiar artele.

Acest eveniment va reuni principalii actori care lucrează în diverse domenii care vor polenizare încrucișată de idei și abordări care vor da noi perspective și vor descoperi mai multe oportunități de creștere și vor contribui la modelarea viitoarei politici de dezvoltare a tehnologiilor blockchain în Moldova.

Obiectivul acestor interacțiuni este traducerea rezultatelor cercetării în documente de politici care va stimula dezvoltarea acestor tehnologii la nivel național, precum și lansarea unor proiecte care să producă produse şi servicii inovatoare, care pot stimula competitivitatea Republicii Moldova la nivel internațional.

Forumul va presupune atât prezentări în plen din partea unor experți internaționali în domeniu, cat și discuții de grup și ateliere de lucru pe marginea unor subiecte specifice.

Pentru mai multe detalii cu privire la programul evenimentului vezi AICI.

Pentru participare la acest Summit Internațional pentru Blockchain și Criptovalute inregitrațivă AICI. 

Urmăriți evenimentul online AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente