(foto) Fără machiaj și alte aranjări. Cum arată concurenții Miss&Mister USM când se trezesc dimineața

usmmm

Finala Miss și Mister USM este tot mai aproape. Până a ajunge în ziua decisivă când se vor alege câștigătorii, concurenții au de trecut mai multe provocări și probe. Una dintre aceste provocări a fost să pozeze dimineața îndată ce se trezesc. Vă imaginați da, să-și facă fotografii fără aranjări speciale și machiaj.

Deși au fost somnoroși, au arătat în schimb destul de naturali. Vedeți ce le-a ieșit celor 12 participanți.

 #Corina Rusu

corina

Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării.
Sunt o fire artistică, ambițioasă și îndrăzneață. Ador provocările. Am 3 pasiuni: pictura, vioara și poezia. Urmează să devin jurnalistă și muncesc mult pentru asta, drept dovadă sunt rezultatele remarcabile la învățătură – am 10 pe linie. Cei din jur îmi zic că sunt frumoasă și îmi place să cred asta. Dacă aș pleca într-o călătorie și aș avea posibilitatea să iau un singur lucru ar fi microfonul de la BBC, să fac reportaje inedite.

#Bogdan Nigai

bogdan

Facultatea Jurnalism și Științe ale Comunicării.
Sunt cel mai roșcat participant. Dacă aș pleca într-o călătorie, cred că aș lua omenia cu mine, nu de altfel, dar consider că e cel mai nobil lucru pe care îl are o persoană. Pe lângă toate acestea, conturează și condiția noastră. Dacă va crede cineva că trișez, am să iau și fotografia părinților pe post de icoană!

#Cătălina Palade

catalina

Facultatea de Drept.
Consider că punctul meu forte este disponibilitatea de a accepta mereu noi provocări, anume acest lucru mă ajută să obțin cât mai multă experiență în diverse domenii, și să reușesc să mă dezvolt mereu multilateral.
Dacă aș rămâne pe o insulă , un lucru pe care l-aș lua ar fi „chibritele” cu care aș aprinde focul să mă încălzesc și să-mi pregătesc mâncare. Sunt sigură că pentru existență, o persoană are nevoie doar de lucruri esențiale organismului.

#Dorin Gojin

dorin
Facultatea Științe Economice.
„Punctul meu forte este curajul. Sunt o persoană optimistă,îmi place să dansez și să mă distrez din plin! Dacă aș pleca într-o călătorie și aș avea posibilitatea să-mi iau un singur obiect acesta ar fi ceasul de mână.

#Nicu Perjun

nicu

Facultatea: Jurnalism și Științe ale Comunicării.
Punctul forte : Să mă gândesc foarte mult înainte să i-au o decizie + să cred în povești. Un lucru care aș putea lua cu mine în călătorie : Telefonul meu, deoarece el îmi poate face conexiunea cu lumea și o mulțime de fotografii în locurile ce le-aș vizita + în el este muzica mea preferată, fără care în timp ce călătorești nu este posibil.

#Alina Vascan

alina

Relaţii Internaţionale
Punctul meu forte: Foarte uşor cuceresc încrederea oamenilor şi asta mă ajută să-mi fac mulţi prieteni nu doar în Moldova, dar şi în străinătate. Dacă aş pleca în călătorie şi aş avea posibilitatea să iau doar un singur lucru, aş lua un aparat foto pentru a captura priveliştea deosebită a locurilor pe care le-aş vizita. Vreau să reţin fiecare firişor de iarbă, fiecare floare, oameni, tot ceea ce voi vedea în preajma mea. Pe mine nu mă interesează locul unde mă duc, cel mai important e că fiecare ţară, că fiecare colţuşor al pământului este formidabil şi unic.”

#Ilie Viziru

ilie

Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.
punct forte: ingeniozitatea; În călătorie dacă aș pleca, mi-aș lua ceasul.

#Igor Bogdan

bogdant

Științe economice
Puncte forte: decis, răbdător și nu mă dau bătut. Dacă aș pleca într-o călătorie aș lua cu mine actele (pentru orice eventualitate) și bani.

#Marina Ignat

mariana

 Mă numesc Marina, am 22 ani. Sunt studentă în anul III la facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, specialitatea Jurnalism. Sunt coregrafă de dansuri moderne, antrenez copii mici, adolescenți și maturi. Sunt mereu în mișcare, dansez oriunde nu m-aș afla, nu pot sta pe loc nici o clipă pentru că nu mă simt în apele mele. De fapt, asta îmi place să fac deoarece este sursa mea de energie, cu asta eu trăiesc și anume asta mă reprezintă.
Sunt o persoană pozitivă, energică, optimistă,plină de viață! Iubesc arta de a trăi frumos. Zâmbetul este cheia succesului meu, iar peste tot încerc să găsesc partea plină a paharului și prin eșecuri mă ridic spre noi realizări frumoase ce-mi marchează viața și personalitatea. Iar motto-ul după care mă conduc este: “Viața este ca o înghețată, savurează din ea până nu s-a topit” Astfel eu o savurez la maxim pentru că m-am convins că viața își are farmecul ei, depinde doar cu ce ochi o privești!

#Ira Matei

Ira

Mă numesc Ira Matei, sunt studentă la Facultatea de Litere, USM. Sunt o fire sociabilă, plină de energie și un pic extremală, dornică de experiențe noi. Pe lângă pasiunea de muzică, dans și sport, literatura este lumea mea nouă cu care colaborez înainte de somn sau în timpul liber. Familia îmi este cel mai bun prieten cu care pot sta la sfat oricând, ea îmi este cea mai dragă Citatul după care mă ghidez sună astfel: „Între ceea ce-i corect și ceea ce-i greșit alege ce te face fericit”. Dacă aș pleca într-o călătorie și aș putea cu mine un singur lucru, aș lua o carte și mai exact cartea de dezvoltare personală „Secretele Succesului” – Dale Carnegie, deoarece este un ghid perfect spre noi cunoștințe care nu trebuie să ne lipsească niciodată.

#Mariana Nistor

Mariana n

Mă numesc Mariana Nistor, sunt de la Facultatea de Litere. Sunt o persoană care a trecut prin multe dificultăți, dar acestea m-au făcut mai puternică. Sunt foarte veselă şi deschisă pentru aventuri noi. Îmi place să cânt, să dansez, dar cel mai tare îmi plac copii şi după cum a zis o prietenă bună – cred că acesta este un dar de la părinții mei care mă privesc de sus mereu ca să am acea metodă de a comunica cu ei şi ai înțelege. Aceasta sunt eu şi nu aş dori să ma schimb pentru cineva sau să mă prefac a fi altcineva.

Pe baza acestor fotografii va fi realizat un voting în urma căruia se va alege cea mai #SimpaticăMiss și cel mai #SimpaticMister. Participanții favoriții îi puteți susține cu un vot AICI!

Reamintim că marea finală, unde vor fi aleși câștigătorii va avea loc pe  care va avea loc la data 3 mai, la Karaoke Concert Hall Atrium.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente