/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

România: Adolescent muşcat de şarpe pe Transfăgărăşan, destinație turistică populară printre moldoveni

30 aprilie 2018, ora 09:03

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, un echipaj a intervenit în zona Valea cu Peşti de pe malul lacului de acumulare Vidraru, în cazul unui pacient care prezenta o muşcătură de şarpe, posibil o viperă.

Pacientul, care era în stare stabilă, a fost transportat cu ambulanţa la Curtea de Argeş, de unde a fost preluat de un elicopter şi transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

Directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, avertiza în urmă cu o zi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, asupra numărului mare de vipere din zona Transfăgărăşanului.

“Atenţie la grătare pe iarbă, lângă Transfăgărăşan”, scria Sănduloiu într-o postare în care prezenta o filmare cu o viperă traversând şoseaua, adăugând că şerpii sunt “peste tot”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram