Din ce în ce mai cald! Meteorologii prognozează temperaturi de până la 30 de grade Celsius

Foto: Dmitriy Goncharov

Vremea de afară ne dă de știre nu doar că în acest an am scăpat de intemperii, dar că vara e mai aproape decât oricând! În timp ce anul trecut, pe vremea asta, aveam parte de zăpadă și temperaturi scăzute, acum putem să înlocuim fără nicio grijă hainele din garderobă cu cele de vară, să scoatem tricourile, pantalonii scurți și fustele! Iată ce prognozează meteorologii pentru această săptămână.

# Chișinău: 

chisinau

Pentru centrul țării, meteorologii au prognozat doar vreme frumoasă! În fiecare zi a săptămânii, vom avea parte de cer însorit, iar mercurul din termometre va urca până la +28 de grade Celsius. Totuși, chiar dacă ziua maximele termice vor fi ridicate, diminețile și serile vor fi răcoroase, iar noaptea vom avea +10 grade.

# La Nord:

nord

La Nord, temperaturile nu vor fi la fel de mari ca în Centru, dar suficient de generoase pentru această perioadă a anului. Termometrele vor înregistra între +23 și +26 de grade, iar soarele nu va fi acoperit de nori în nicio zi.

# La Sud: 

sud

Se pare că la Sud, tradițional, vremea va fi cea mai călduroasă. Prognozele meteo arată, cu mici excepții, doar +30 de grade Celsius și cer variabil.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente