(foto) A călătorit mii de kilometri pentru a ajunge la concertul lui Andrew Rayel. Povestea unui fan din SUA care a ajuns la Chișinău

collage2

Don Fiacco locuiește în SUA, iar în Moldova a ajuns pentru prima dată săptămâna aceasta. Și-a rezervat un weekend întreg și a parcurs o distanță de mii de kilometri pentru a fi prezent la concertul lui Andrew Rayel, care a avut loc ieri în Capitală. Don a acceptat să ne povestească când a început să asculte muzica dj-ului moldovean și cum a ajuns în Chișinău.

Totul a început în vara anului 2016, când era în Las Vegas la o petrecere a burlacilor. Aceasta s-a întâmplat să fie odată cu Electric Daisy Carnival Vegas (Festival de muzică electronică în Las Vegas). Nu a participat atunci la festival, dar a văzut o mulțime de oameni care se distrau după acea muzică și a hotărât să afle mai multe despre acest eveniment.

Mi-am spus că mă voi întoarce anul viitor (vara anului 2017) și voi participa la EDC Vegas (Electric Daisy Carnival). În următoarele luni am început să ascult mai multă muzică electronică și am aranjat totul pentru a participa la ECD. M-am alăturat unui grup pe Facebook și am început să vorbesc cu diferiți oameni din toate țările lumii care intenționau, de asemenea, să participe. Nu știam cine sunt acești oameni, dar împărtășeam un interes comun – muzica.

4

#A îndrăgit muzica electronică datorită lui Andrew Rayel

Când a ajuns la Vegas, în 2017, s-a întâlnit cu oameni din Texas, Mexic și multe alte țări. De atunci nu au întrerupt legătura, mai mult unul dintre acei oameni i-a devenit un bun prieten. Împreună au mers la diferite evenimente în Texas și Miami, și tot împreună vor călători în România la festivalul UNTOLD din luna august.

Don spune că momentul decisiv, care l-a făcut să iubească acest gen de muzică a fost prezența lui Andrew Rayels la EDC Vegas. Anume din acest motiv și-a făcut o mulțime de amintiri frumoase, dar și prieteni.

Muzica lui este înălțătoare și mă face cu adevărat fericit. Nu cred că trece vreo zi fără să-i ascult muzica la un moment dat. Am fost la șase concerte date de Andrew Rayel: În Vegas, New York, Texas, Miami și în Moldova.

collage 1

#I-a spus că vine în Moldova, iar Andrew știa pentru că-i urmărea postările de pe pagina fanilor

Despre experiența sa din Moldova spune că a fost un specială.

Andrew Rayel face radioshow-uri  în fiecare săptămână, iar concertul de la Chișinău a fost în cinstea faptului că sărbătorește a 100-a lui ediție. Când am auzit despre aceasta, am spus că trebuie să fiu acolo. Să-l văd mixând în orașul său natal și să-l încurajez.

2

L-a întâlnit de câteva ori după concertele sale și a devenit activ în grupul fanilor săi pe Facebook. Don ne-a spus că Andrew își rezervă mereu timp după concertele sale pentru a-și întâlni fanii.

Este o persoană atât de drăguță. El își apreciază fanii. Când l-am văzut la Miami, i-am spus că vin să-l văd în Moldova și el mi-a spus că știe! Nu am putut crede asta. El urmărea postările mele pe pagina fanilor, apoi a început să dea like și să le comenteze.

#„Nu-i venea să creadă că am parcurs atâția kilometri pentru a-l vedeam cum evoluează în Chișinău”

Don ne-a povestit că doamna care a creat fan clubul are o companie, care are scopul de a susține artiștii noi, dar și alte activități caritabile. Ea a lucrat cu Andrew anterior și a vorbit cu el despre faptul că Don vine în Moldova.

Doamna respectivă, dar și organizatorii de evenimente NRG Moldova l-au ajutat pe Don să ajungă în culise pentru a se întâlni cu Andrew după concert.

A fost cu adevărat minunat! Am petrecut probabil 30 de minute, pur și simplu am visat și am vorbit. Andrew mi-a spus că nu poate crede că am parcurs tot acest drum doar pentru a-mi vedea spectacolul. Desigur că oamenii vin din toate colțurile lumii pentru festivaluri, dar, de obicei, nu pentru concertul unui artist anume.

1
Fotografie realizată după concertul din Chișinău

Don și-a dorit foarte mult să participe la acest concert pentru a-i arăta sprijinul și aprecierea pentru toată fericirea, prietenii și amintirile uimitoare pe care le are datorită muzicii sale.

Intenționez să particip la două concerte de-ale sale din SUA, luna viitoare. Pe 19 mai la New York și în weekendul următor în California.

#„Moldova este o țară frumoasă cu oameni fantastici”

Odată ce a ajuns la Chișinău, l-am întrebat și despre impresiile pe care le-a adunat în țara noastră. Ne-a spus că a vizitat parcurile din oraș, a gustat bucatele tradiționale și vinul moldovenesc.

Cred că este o țară frumoasă din ceea ce am văzut și oamenii au fost fantastici. Foarte prietenoși și săritori la nevoie: începând de la faptul că m-au ajutat să țin steagul familiei Rayel în parc în timp ce bătea vântul  și până la faptul că m-au invitat să gust vin. Am observat atunci când călătoream cu avionul din Ucraina cât de frumoasă este țara voastră și poporul de aici este la fel de frumos.
3

Persoanelor care încă nu sunt fanii lui Andrew Rayel, Don le sugerează să asculte „Find your Harmony” – o muzică minunată de la o persoană minunată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente