/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Singapore Airlines va lansa cea mai lungă cursă aeriană din lume! Cât vor zbura pasagerii

missing
29 aprilie 2018, ora 18:23

Zborul va fi lansat în al treilea trimestru al anului 2018 și va fi efectuat de noul Airbus A350-900ULR, care are trei saloane – clasa business, economi-premium și econom.

Înainte de acesta, cel mai lung zbor era cel din Londra spre orașul australian Perth, care în 2018 a început să fie operat de către compania aeriană Qatar Airways. Zborul dintre cele două orașe durează 17 ore.

Din 2004 până în 2013, Singapore Airlines a efectuat deja cel mai lung zbor direct din lume, Singapore – Newark (SUA, New Jersey). Anterior, compania aeriană a efectuat deja zboruri de la Singapore la New York cu un avion A340-500 cu patru motoare. Cursa avea 100 de locuri la bord, toate fiind de clasă business. Zborul a fost ineficient și a fost anulat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram