/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Accident tragic! Un polițist a murit, iar alți patru angajați ai Serviciului protecție și pază de stat au ajuns în stare gravă la spital

missing
29 aprilie 2018, ora 12:14

În urma impactului, un pasager, polițist de 34 de ani a decedat pe loc, iar patru persoane, toți angajați ai Serviciului protecție și pază de stat, de 28, 30 și 32 de ani, au fost transportați la spitalul municipal Bălţi în stare gravă.

Primele cercetări arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.164 CP RM (încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone). De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, aflării polițitului în acest automobil.

Polițistul activa la Direcția generală securitate publică, angajat în cadrul instituției din anul 2010. Pe parcursul activității s-a prezentat ca o persoană prietenoasă și responsabilă în exercitarea misiunilor de serviciu. Acesta era căsătorit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram