Unai Emery pleacă de la Paris Saint-Germain. Cine îi va lua locul

psgfr

Antrenorul spaniol, Unai Emery, va părăsi echipa Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon. Emery este antronorul lui PSG din 2016 și a reușit să cucerească șase trofee.

Unai Emery este antrenorul lui PSG din 2016. În acest timp echipa a cucerit: titlul, Cupa Franţei, două Cupe ale Ligii şi două Supercupe ale Franţei. Cu spaniolul pe bancă, PSG şi-a asigurat deja în acest sezon titlul, a cucerit Cupa Ligii Franţei şi e mare favorită în finala Cupei Franţei, pe care o va disputa contra unei formaţii din liga a treia, Les Herbiers, scrie sptfm.ro.

Demisia antrenorului vine după ce gruparea de pe Parc des Princes a fost eliminată din nou devreme din Liga Campionilor, în optimile de finală, după „dubla” cu Real Madrid.

Oficialii parizienilor se pare că au și găsit noul antrenor,  Thomas Tuchel a semnat deja contractul cu campioana din Ligue 1. Tuchel a antrenat în carieră doar pe Augsburg II, Mainz şi Borussia Dortmund şi are un trofeu cu BVB, Cupa Germaniei, în 2017, an în care s-a despărţit de Borussia.

PSG n-a trecut niciodată de sferturile Ligii, în ciuda investiţiilor masive ale şeicilor din Qatar care patronează clubul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente