Opt locuri excepționale unde să mergeți sâmbătă, 28 aprilie. #diez nu recomandă evenimente inutile

weekend-evenimente-iunie

În această sâmbătă veți fi cei mai fericiți și implicați în activități de networking, trainiguri, party-uri și shopping. O zi potrivită pentru a fă delecta împreună cu prietenii.

#Workshop de inimi

Fiecare om are inimă. O inimă care îl menține în viață. O inimă care poate iubi. În acest an, campania Fără Frică, organizată de GENDERDOC-M (str. Valeriu Cupcea, 72/1), ora 16:00 pune inima la loc de cinste – inima care iubește și nu cunoaște frica.

Și, desigur, cu inimile confecționate la acest workshop puteți veni la Marșul Solidărității „Fără Frică”, care va avea loc pe 19 mai.

Aici este un scurt formular de înregistrare la eveniment.

#Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică „Spring Cup”

În perioada 28-29 aprilie, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice va găzdui Turneul Internațional de Gimnastică Ritmică „Spring Cup” ediția IV, în cadrul căruia vor concura peste 200 de gimnaste din Republica Moldova, România, Ucraina și Israel.

Concursul se va începe la ora 9:00, str Decebal 72/2, Școala Sportiva a Rezervelor Olimpice.

#Master „Ekzarta în recuperarea patologiilor musculoscheletale”

Încă o premieră pentru Republica Moldova. Un Master Class inedit, organizat de „Biomed Diagnostic” care invită membrii Asociației Medkinetica (Medkinetica Asociația Kinetoterapeuților şi Terapeuţilor Manuali) la prezentarea noii metode de tratament kinetologic „Ekzarta” implementată în Centrul Medical.

Locație: CM „Biomed Diagnostic”, str. Costiujeni 8/3A. Sâmbătă, 28 aprilie, orele 11.00 – 15.00.

Tematica prezentării:
#Testarea musculară standardizată și diagnostucul funcțional;

#Metodica Neurac (Neuromuscular Activation);

#Principiul de lucru în lanțuri cinematice deschise și închise, scara de progresie;

#Tratamentul durerii pe instalația Ekzarta;

#Master class – demonstrare directă pe pacient.

Acest Master Class vă va oferi Teorie și practică + cunoștințe noi acumulate din domeniul kinetoterapiei. Participanții vor primi certificate de participare.

Locurile sunt limitate. Pentru înscriere sunați la telefonul 079484321, Rusu Evghenii /Secretarul General „Medkinetica”.

#Summer Vibes 2018 | Rooftop Terrace Summer Season Opening

„Vara! Părul devine mai strălucitor. Pielea devine mai aurie. Apa devine mai caldă. Băuturile devin mai reci. Muzica răsună mai tare. Nopțile devin mai lungi. Viața prinde culoare.” – această frază fără autor a devenit mottoul Terasei Zaxi Champagne & Music.

Pe 27 și 28 aprilie va avea loc marele eveniment, deschiderea sezonului 2018 a Vibrațiilor de Vară. Invitați speciali: DJ Andrei Panin (Moscova), care va încinge atmosfera cu muzică lounge și disco. De asemenea nu vor lipsi nici vedele autohtone: Geta Burlacu & The Band, Coral Reef Band și rezidenții noștri DJ Art și DJ Soulshine.

Ușile terasei se vor deschide la ora 19.00. Rezervarea mesei costă 700 lei/pers. Intrarea în zona barului e liberă. Pentru rezervări și mai multe detalii, sunați la +373 78 201 210.

#Funky Fresh cu Dj Fresh Sly!

Funky Fresh este „tusa” în care Fresh Sly este DJ-ul care porneste „dvijuha”.Noi toți suntem oamenii care menținem atmosfera, iar Kira’s-ul (str.Veronica Micle 7, ora 22:00) este spațiul în care de fiecare dată ne pierdem și uităm să ne întoarcem acasă.

#+18 (asta presupune să aveți buletinele la voi sau orice ce ar demonstra vârsta dvs.)

#Accesul este limitat in conformitate cu capacitatea clubului

#Ne rezervăm dreptul de a selecta clientela

Intrarea este 40 de lei.

#Workshop de Sculptură

Vrei să descoperi volumul? Vrei să-ți testezi imaginația? Îți place portretul? Hai la sculptură!

Veți crea obiecte din lut natural, procesul de creație va fi creativ.

Toate materialele sunt incluse. Durata Workshopului: 2 ore Vârsta: 5-12 ani. Înscriere telefonică obligatorie: +(373) 78420129. Strada Alexandru Bernardazzi 83, ora 12:00.

#Puterea Întrebărilor

Programul „Profesori Inspirați” continuă cu un nou training, pe 28 aprilie, de această dată despre puterea întrebărilor. Sunteți invitați să descoperiţi puterea întrebărilor într-o experienţă cu şi despre întrebări. Să experimentăm și să vedem cum putem folosi întrebările pentru dezvoltarea noastră personală, dar şi cum putem cu ajutorul lor să construim spații de creștere și învățare pentru cei de lângă noi, în grădiniță, școală, universitate sau familie.

Traineri: Diana Vrabie, Victoria Coroban

Se acordă certificate de participare.

Unde: Liceul Academiei de Științe a Moldovei, sectorul Telecentru din Chişinău, str. Sprîncenoaia 1. 

Completați formularul de înscriere aici.

Prețul unui training este de 220 lei/persoană.
Biletele se achită la eveniment.
Pentru persoanele juridice care vor să achite prin transfer, prețul este de 400 lei/persoană. Pentru grupuri de minim 3 persoane ce achită prin transfer, se oferă reduceri.

Preţul include trainingul, materiale pentru training, pauzele de cafea (nu include prânzul).

Pentru detalii despre training sunați la 069992323.

Pentru detalii despre transferuri sunați la 069215456.

Detalii despre eveniment aici.

#Lemonade Party at 105/store!

E primăvară și e soare! Iar garderoba cere o schimbare! De aceea, organizatorii vă așteptăm pe toate sâmbătă, 28 Aprilie, de la 12.00 la Lemonade Party
in 105/Store! Brandurile expuse in showroom (March Again, Osez le Style, Trusturself Brand) v-au pregătit reduceri minunate de până la 70 la sută, șampanie, dulciuri și desigur Limonade!

Data si ora: 28 aprilie | 12.00-19.00

Locatia: 105/store | str. Columna 105, et.II

Info: +373 79006145

Dress cod: buna dispoziție!.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente