/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Moşia judecătorului Ţurcan. Locuiește într-un imobil de lux care nu este înregistrat la Cadastru

missing
27 aprilie 2018, ora 17:02

Casa este amplasată în sect. Râşcani al capitalei, în zona Universităţii Agrare. Deşi este finalizată şi locuibilă, aceasta nu este înregistrată la Cadastru, respectiv, proprietarii şi locatarii nu achită impozite.

Imobilul e construit pe două terenuri alăturate, achiziţionate de mama judecătorului, medic de familie la Şoldăneşti. Proprietatea în care judecătorul şi familia sa trăiesc se extinde însă şi pe un teren alăturat, bun public, care nu este nici măcar înregistrat la Cadastru. În 2014, mama judecătorului a vândut terenurile, în rate, unei cunoștințe, dar a rămas, de facto, proprietara din acte ale acestora până la achitarea lor integrală. Acest fapt nu s-a produs, iar acum magistratul, implicat anterior în mai multe scandaluri, susţine că urmează să cumpere casa în care deja locuieşte. Într-o dimineaţă, ZdG l-a surprins pe Ion Ţurcan, ieşind din ea. „Săptămâna aceasta noi o procurăm… Terenul e procurat pe mama, după care mama a vândut. După asta, doamna cealaltă a cumpărat…, şi nu s-a achitat până la urmă cu mama, şi noi, respectiv… l-am luat”, a spus judecătorul.

Materialul integral poate fi citit pe site-ul Ziarului de Gardă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram