/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ O fetiță de șapte ani din raionul Anenii Noi ar fi fost agresată sexual de un vecin în vârstă de 56 de ani

missing
27 aprilie 2018, ora 17:14

În plângerea depusă la poliție, femeia menționează că acest caz s-a produs acum două zile. Potrivit acesteia, nepoata sa de șapte ani a lipsit de acasă între orele 13.00 și 17.00. Când a revenit, i-a spus bunicii că în aceasta perioadă s-a aflat la un vecin de 56 ani. Inițial bărbatul ar fi servit-o cu un prânz, spune poliția, iar mai apoi s-a dezbrăcat de haine, insistând ca și fetița să facă acest lucru, după care ar fi agresat-o sexual atingând-o cu organul genital.

Oamenii legii au intentat un proces penal pentru a acumula cât mai multe probe care să facă lumină în acest caz.

„A fost îndreptată la expertiza medico-legală. Acum minorei i se acordă asistență psihologică. Atât timp cât este doar proces penal, persoana nu poate să fie reținută. Până la moment el nu a vorbit nimic”, susține Silvia Vetcu, ofițer de presă IP Anenii Noi.

Polițiștii așteaptă acum concluzia expertizelor pentru a vedea dacă deschid sau nu dosar penal. În 2017, procurorii au pornit 332 de urmăriri penale pentru agresiune sexuală față de minori, cu 120 de cazuri mai multe decât în 2016.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram