/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Alegeri locale din 20 mai: Au fost înregistrați opt candidați pentru fotoliul de primar de Bălți

missing
27 aprilie 2018, ora 11:54

Solicitat de IPN, vicepreședintele Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale Bălți, Iulian Paciurca, a spus că a fost respins un singur dosar, cel al lui Boris Marcoci, care intenționa să candideze independent, dar s-a constatat că nu a prezentat suficiente semnături de susținere.

Singurul candidat independent la alegerile din Bălți este Elena Grițco, care a reușit să colecteze peste 5000 de semnături, dintre care în jur de 300 au fost declarate nevalabile. Formațiunile politice vor fi reprezentate la aceste alegeri de candidații: Alexandru Usatîi (Partidul Socialiștilor), Arina Spătaru (Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr), Pavel Verejan (Partidul Șor), Nicolae Grigorișin (Partidul Politic Partidul Nostru), Sergiu Burlacu (Partidul Unității Naționale), Simion Guțu (Partidul Acțiune și Solidaritate) și Oleg Topolnițki (Partidul Ruso-Slavean din Moldova).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram