/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Reparația drumurilor continuă. Traficul va fi suspendat pe mai multe străzi din Capitală

missing
27 aprilie 2018, ora 10:16

Serviciile municipale vor interveni la executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie curentă pe următoarele străzi din municipiu:

Sectorul Centru:
– Str. Vasile Alecsandri
– Str. Columna
– Str. Al. Bernardazzi
– Şos. Hânceşti

Sectorul Buiucani:
– Str. Nicolae Costin
– Str. Livia Deleanu
– Str. Alba Iulia

Sectorul Râşcani:
– Str. Doina

Sectorul Ciocana:
– Bd. Petru Zadnipru

Sectorul Botanica:
– Bd. Decebal
– Bd. Dacia
– Bd. Traian

În acelaşi timp, pe parcursul zilei se va interveni la aplicarea marcajului longitudinal şi marcarea trecerilor pietonale pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram