Un aqua park ar putea fi construit în parcul La Izvor. Beneficiarul ar fi Gabriel Stati

Untitled

În parcul la Izvor ar putea să apară un parc acvatic, iar beneficiarul acestuia ar fi milionarul Gabriel Stati. Aprobarea unei decizii în acest sens va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Municipal Chișinău.

Potrivit proiectului, primăria în conformitate cu o decizie a Curții de Apel Chișinău este obligată să prelungească contractul de arendă a unui teren de 1,7 de hectare care este amplasat în parcul la Izvor. Pe acest teren ar urma să fie construit un „aquaparc” fără dreptul de privatizare. Proiectul prevede că plata anuală pentru arenda terenului este de 69 de mii de lei. Miercuri, 25 aprilie, comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare a dat aviz negativ proiectului dat cu cinci voturi pro și doi consilieri care s-au abținut, scrie TV8.

Potrivit secretarului Consiliului Municipal Chișinău, Adrian Talmaci, în pofida avizului negativ al comisiei, consilierii municipali vor decide dacă prelungește contractul de arendă sau nu.

Cine este beneficiarul

Beneficiarul final al acestui parc acvatic este milionarul Gabriel Stati. Acesta fiind unicul fondator și conducător al societății cu Răspundere Limitată Gi-Marketing, care este fondatorul SRL-ului Pavlomarin – compania pe numele căreia urmează să fie sau nu prelungit contractul de arendă.

Găsiți documentul pe TV8.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente