/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Candidata lui Șor la Primărie propune o revoluție în grădinițe. Apostolova vrea ca micuții să mănânce de la restaurant

25 aprilie 2018, ora 15:39

„Atrageți atenția. Mâncarea este pregătită într-o bucătărie extrem de curată ceea ce asigură condiții de igienă impecabile. Nici cea mai bună reparație efectuată în grădinițe nu poate asigura o asemenea curățenie”, susține Reghina Apostolova, candidat partidul ȘOR.

După ce este gata, mâncarea este livrată grădinițelor. Apostolova da asigurări că bucățele sunt verificate de administrația instituțiilor preșcolare, de reprezentanții restaurantului și, după caz, de cineva de la primăria locală. Pretendenta la funcția de primar general susține că, dacă va ajunge la cârma capitalei, va găsi bani pentru a majora cheltuielile pentru mâncarea copiilor, iar în fiecare sector al municipiului va funcționa câte o unitate modernă de pregătire a hranei pentru copii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram