/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Guvernul a alocat 15 mln. de lei pentru repararea mai multor școli și grădinițe din stânga Nistrului

missing
25 aprilie 2018, ora 15:52

Astfel, opt școli din stânga Nistrului, cu predare în grafie latină, vor primi câte un ajutor material unic, în valoare de 100 de mii de lei.

Iar, 23 de localități vor beneficia de 5,7 milioane de lei pentru renovarea și extinderea sistemelor de iluminare stradală. Peste șase milioane de lei vor fi direcționate pentru reparația mai multor școli, grădinițe, case de cultură și apeducte. Totodată, peste două milioane de lei vor fi folosite pentru amenajarea piețelor comerciale și a spațiilor de recreere în satele din zona de securitate.

Aceste acțiuni urmează să îmbunătățească condiţiile de trai ale locuitorilor din Zona de Securitate și să consolideze încrederea între populația de pe cele două maluri ale Nistrului.

Mai jos lista instituțiilor și suma de bani pe care urmează să le primească:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram