Ești o persoană organizată și îți place să fie totul ca la carte? Tekwill îți propune un job la care ai visat toată viața

29261391_970330183136408_9088978420311117403_n-920×611

Tekwill caută un Organizator iscusit (în toate). Ești ambițios/oasă, poți obține rezultate mari din lucruri mici, știi cum să utilizezi timpul eficient, uneori ești gata să lucrezi odată ce savurezi o bere la un eveniment de networking, ești comunicativ/ă și poți obține chiar și de la un perete o informație utilă? Atunci ești cea mai potrivită candidatură care trebuie să se alăture celei mai inovative și inventive echipe Tekwill.

Pe lângă cerințele de mai sus, viitorii tăi colegi și-ar dori să posezi abilitatea de a lucra eficient în echipă. Să poți asculta, să pui întrebări și pe final – să-ți expui punctul tău de vedere.

Tekwill are o echipă tânără. Cei mai mulți dintre ei sunt cu experiență internațională. Scopul Tekwill este să implementeze tehnologiile informaționale, să dezvolte antreprenoriatul și startup-urile, să creeze condiții care îi vor motiva pe concetățenii noștri să rămână acasă.

Rolul tău la Tekwill va fi foarte important și este cu implicare full time, pentru că vei avea activități legate de managementul Asociației de Business Angels din Moldova, dezvoltarea unui Accelerator local pentru startup-uri, organizarea conferințelor de business și promovarea conceptelor de design thinking și leanstartup.

Pentru început, expediază CV-ul și o Scrisoare de Motivație „De ce Tekwill este potrivit pentru dezvoltarea ta personală?” în format PDF, la [email protected], până pe 10 Mai. Folosește subiectul „Organizator Tekwill – Nume Prenume”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente