/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un fost politician român racola moldovence pentru a practicarea prostituției. Le promitea până la 200 de euro pe lună

missing
25 aprilie 2018, ora 10:20

Fostul politician racola fetele, iar soția sa ținea contabilitatea afacerii. Astfel, începând cu anul 2016, cinci fete, inclusiv minore cu vârste între 15 şi 17 ani, ar fi lucrat în cadrul salonului de masaj erotic, întreţinând inclusiv raporturi sexuale cu clienţii.

Procurorii au mai precizat că bărbatul le promitea tinerelor câştiguri de până la 200 de euro pe lună, cazare în Iaşi iar, pentru fetele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumuseţare – inclusiv operaţii estetice. În cazul unora dintre minore, care erau fie din România, fie din Republica Mol­dova, suspectul aplica metoda „loverboy”, determinând victimele să se îndrăgostească de el, pentru ca, mai apoi, să le manipuleze mai uşor

„Tinerele erau recrutate de către suspect din diverse medii so­ciale, cu precădere din familii dezorganizate, din mediul rural şi urban, cu o situaţie financiară precară. Înainte de a fi angajate la salon, persoanele vătămate susţineau un „test”, în sensul că suspectul profita de naivitatea tinerelor determinându-le să întreţină cu acesta raporturi sexuale”, au precizat reprezentanţii DIICOT.

Anchetatorii mai susţin că soţii Zarughevici au câştigat importante sume de bani din această activitate, din care au dezvoltat afaceri imobiliare şi au achiziţionat mai multe bunuri mobile şi imobile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram