/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/SONDAJ/ „Da” sau „Nu”. Ce părere au chișinăuienii despre Unirea Republicii Moldova cu România

missing
25 aprilie 2018, ora 11:14

Potrivit datelor prezentate de Centrul Social-Politic European, 55% dintre chișinăuieni și-ar dori o eventuală Unire, iar 45% dintre respondenți nu susțin acest lucru.

La sondaj au participat aproape 80.000 de persoane cu vârsta peste 18 ani, locuitori ai municipiului Chișinău. Răspunsurile au fost colectat online, la domiciliu, cât și prin intermediul corturilor amplasate în Chișinău.

Marja de eroare a sondajului este de ± 3%.

Gheorghe Costandachi, președintele CSPE, subliniază că este pentru prima dată de la declararea suveranității când cetățenii Republicii Moldova sunt invitați să se expună și să participe la un exercițiu sociologic care măsoară proporția cetățenilor cu drept de vot care se poziționează favorabil, respectiv nefavorabil, față de subiectul Unirii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram