/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Facebook modifică procesul de publicare al reclamelor electorale

missing
25 aprilie 2018, ora 06:11

Momentan aceste reguli sunt în vigoare doar în Statele Unite, însă este foarte posibil ca acestea să fie disponibile şi în alte regiuni, având în vedere că mai multe ţări şi-au exprimat nemulţumirea despre modul în care Facebook permitea oricui să afişeze orice tip de reclamă. Schimbările fac procesul de publicare şi aprobare a reclamelor mult mai complicat, fiind necesare documente din ţara în care va rula reclama şi o adresă fizică.

Administratorul paginii, cât şi administratorul contului de reclame vor trebui să ofere dovada identităţii prin urcarea unei fotografii cu un act personal eliberat de statul american, dar să şi ofere o adresă validă unde va primi un cod de aprobare, care funcţionează doar pe conturile de administratori. Acest proces va verifica atât identitatea celor care publică reclame, şi va confirma că nu sunt actori politici din străinătate. Mai mult, aceştia vor trebui să dezvăluie sursa finanţării, precum compania, organizaţia sau persoana care plăteşte pentru aceste reclame.

Procesul de aprobare al reclamelor va fi realizat manual, iar în cazul în care acestea nu sunt aprobate, nu există o limită de încercări (în cazul în care anumite documente nu sunt potrivite, imaginile cu acestea nu sunt clare, etc.). În cazul în care reclamele suferă modificări după publicare, fiecare modificare va trebui să fie aprobată din nou manual de către un angajat Facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram