Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru 25 aprilie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-984934
Foto: Vera Arsic

Psihologii spun că ziua de miercuri este cea mai complicată din toată săptămâna. Prin urmare, pentru a vă distrage de la monotonia ei, echipa #diez vă recomandă o serie de evenimente frumoase pentru o zi de miercuri reușită.

# Lansare de carte „Luna bufă. Gianni Rodari şi Italo Calvino”

Image may contain: 1 person, text

La 25 aprilie, ora 15:00, Biblioteca Naţională a Republicii Moldova va găzdui un eveniment dedicat scriitorilor italieni Gianni Rodari și Italo Calvino, în contextul marcării în luna aprilie a limbii și culturii italiene. Mai multe detalii despre eveniment vedeți pe pagina de Facebook. 

# Miss & Mister UPS ,,Ion Creangă” 2018

Image may contain: one or more people and text

Comitetul Sindical al Studenților Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” vă invită la cel mai grandios concurs universitar „Miss și Mister UPS Ion Creangă 2018”, unde veți avea parte de un timp minunat susținându-vă preferații alături de prieteni și colegi. Evenimentul va avea loc pe 25 aprilie, la 19:00, XOXO Club, mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.

# Artist talk cu Carolina Dutca

Image may contain: one or more people

Carolina Dutca trăieşte şi lucrează în Transnistria. Practica ei artistică îmbină fotografia stradală cu foto jurnalismul, instalaţie, gândite dintr-o perspectivă feministă, intersecţională. În cele mai recente proiecte Carolina Dutca a documentat printr-un proces de observare pe termen lung, probleme legate de drepturile omului. Mai multe detalii urmăriți pe Facebook.

# Game Of Minds

No automatic alt text available.

Miercuri, 25 aprilie, ora 15:00, Consiliul Local al Copiilor şi Tinerilor vă invită la Game of Minds, o competiție interactivă, care vă va pune în mişcare ambele emisfere ale creierului. Dacă vreți să vă demonstrați cunoştințele şi abilitățile în diverse domenii, dar şi să vă relaxați într-o atmosferă plăcută şi să descoperiți lucruri noi, atunci formați o echipă de până la 7 persoane. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Păsări glorioase

Image may contain: text

Indiferent de vârsta pe care o ai, pasiunea pentru desene animate poate să persiste. Dacă îți place să le urmărești, potrivit pentru copilul din tine ar fi filmul animat „Păsări glorioase”. Acesta reprezintă o istorie plină de aventuri a două păsări, care nu au putut să zboare spre ţările calde. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente