03:48:54 19.04.2024
Stiri

Cum este caracterizat candidatul la funcția de primar, Ion Ceban, de directorul școlii în care a învățat, dar și de fosta DIRIGINTĂ

Partide/Comunicate 24.04.2018 17:20 Vizualizări4071 Autor: Ziarul National
Cum este caracterizat candidatul la funcția de primar, Ion Ceban, de directorul școlii în care a învățat, dar și de fosta DIRIGINTĂ


Candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, și-a făcut studiile la Liceul Teoretic „Vasile Vasilache” din Chișinău. Reprezentanții ziarului „Socialiștii” au reușit să ia legătura cu directoarea instituției, precum și cu diriginta candidatului la funcția de primar.

Directorul Liceului Teoretic„Vasile Vasilache”, Vera Bălănel, a declarat că Ion Ceban a fost un elev cuminte și cu o purtare bună.

„Îmi aduc aminte cum, în clasa X-a, el și cu prietenul său Marcel au fost invitați să susțină o prelegere la Universitatea de Stat din Moldova. A fost un prilej de mândrie – nu fiecare profesor se poate lăuda că un elev de-al său din clasa a X-a susține prelegeri pentru studenți la universitate. Ion mereu a fost bun la suflet, harnic. Avea o atitudine respectuoasă față de învățători. Făcea voluntariat, mereu era gata să dea o mână de ajutor și, în caz de necesitate, își asuma întreaga responsabilitate”, spune directoarea școlii.

Acesta a mai adăugat că a auzit doar „lucruri bune” despre Ion Ceban. „Când a fost viceministru al Educației, eram mândri că un fost elev de-al nostru, fiind atât de tânăr, este deja viceministru. Sunt convinsă că, dacă Ion Ceban va învinge în alegerile pentru funcția de primar general, va fi un bun conducător al orașului. Mereu a făcut ceea ce a promis”, a adăugat sursa citată.

Cei de la ziarul de partid al PSRM au chestionat-o și pe fosta dirigintă a lui Ion Ceban. „Niciodată nu a lăsat pe mâine ceea ce se poate să facă azi. Datorită acestor capacități ale sale, a reușit să câștige aprecierea și respectul nu doar din partea colegilor de clasă, ci și din partea pedagogilor. Este o fire comunicabilă, sociabilă. Sunt convinsă că, dacă Ion Ceban va învinge în alegeri, va deveni un conducător excelent al orașului”, a spus Neli Sochircă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md