21:39:10 23.04.2024
Stiri

„Nu vom fi niciodată prietene!” Sharapova nu lasă loc de interpretări

Sport 24.04.2018 17:40 Vizualizări2548 Autor: Ziarul National
„Nu vom fi niciodată prietene!” Sharapova nu lasă loc de interpretări sursa: digisport.ro


Este cunoscut faptul că Maria Sharapova și Serena Williams nu au fost niciodată prietene în circuitul WTA. Noutatea este că acest lucru nu se va schimba niciodată. Anunțul a fost făcut chiar de sportiva de 31 de ani din Rusia.

„Nu voi fi niciodată prietenă cu Serena Williams. Am fost norocoasă să-mi fac suficienți prieteni la începutul carierei mele, care sunt încă importanți pentru mine. La final, eu și Serena vom fi tot timpul adversare.

Tot timpul am avut un sentiment de competitivitate în ceea ce o privește. Am vrut să arăt că o pot învinge”, a comentat „MaSha”, conform Give Me Sport.

Jucătoarea din SUA este singura din circuit care i-a creat adversarei din Rusia un complex. Serena conduce cu 19-2 la întâlnirile directe, iar Sharapova, care timp de 14 ani nu a câștigat vreun meci împotriva rivalei sale, a povestit despre sursa urii pe care consideră că aceasta o are față de ea.

Prima victorie obținută de Maria Sharapova (31 de ani) în fața Serenei Williams (36 de ani) a fost în 2004, în finala de la Wimbledon, iar rusoaica simte că de atunci Serena o urăște. „Am auzit-o plângând și nu m-a iertat niciodată”, a afirmat MaSha. De atunci, Sharapova s-a mai impus o singură dată, în același an, iar între timp Serena a adunat 18 victorii consecutive.

„Cred că Serena m-a urât pentru că eu am fost puștoaica slabă care a învins-o la Wimbledon, contrar tuturor așteptărilor. Cred că m-a urât pentru că a crezut că i-am luat ceva ce îi aparținea și pentru că am văzut-o în momentul în care se afla cel mai jos. Dar, cel mai mult, cred că m-a urât pentru că am auzit-o plângând. Nu m-a iertat niciodată pentru asta”, a afirmat Maria Sharapova, în autobiografia sa.

Totuși, recent, Sharapova a admis că o respectă pe rivala ei: „Normal că Federer, Nadal, Serena şi Venus sunt mari modele pentru mine. Ei mai sunt motivaţi şi la vârstele înaintate. Ştiu ce înseamnă să ajungi să trăieşti anumite momente”, a comentat Maria, la începutul lui 2018.

Sursa: digisport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md