PDM lansează o nouă campanie de salubrizare din 28 aprilie

Partidul Democrat din Moldova lansează o nouă campanie națională de ecologizare. Din 28 aprilie, în toată țara vor avea loc acțiuni de salubrizare la care sunt invitați toți doritorii. Purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gămurari, a declarat la briefingul organizat după ședința săptămânală a formațiunii că este vorba despre o acțiune de ecologizare.

”Îi așteptăm pe toți cei care își doresc să trăiască într-un mediu curat și nepoluat, să ni se alăture în data de 28 aprilie. Această campanie se va organiza în fiecare localitate din Republica Moldova, iar locul exact în care se va desfășura nemijlocit acțiunea va fi anunțată din timp”, a precizat Gămurari.

Purtătorul de cuvânt al PMD a transmis și un mesaj de felicitare din partea liderului democraților, Vlad Plahotniuc pentru autoritățile care și-au făcut meseria foarte bine în perioada sărbătorilor pascale.

”Atât trecerea la Vamă, cât și traficul rutier au fost sub control, totul s-a desfășurat normal, fără timpi mari de așteptare la frontieră, fără abuzuri în trafic. Iată că se poate ca autoritățile statului să aibă o atitudine normală, civilizată. Acest lucru trebuie să existe în fiecare instituție, față de toți cetățenii, iar Partidul Democrat continuă să implementeze măsuri pentru ca această schimbare de atitudine și mentalitate să existe în toate instituțiile statului”, a mai spus Gămurari, în numele președintelui PDM.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.