(foto) Ziua Faptelor Bune: Umplem țara cu un val de bunătate, zâmbește și bucurie

sfvbdzfbdz

Duminică, 29 aprilie este marcată „Ziua Faptelor Bune”, iar misiunea Centrul Republican al Voluntarilor Misiunea este dezvoltarea proiectelor de voluntariat, sociale, culturale și educaționale în Republica Moldova. Astfel, pentru eveniment, strada pietonală Eugen Doga va fi divizată în 6 zone:

#Zona sănătate: vizitatorii vor putea încerca simulatoarele de canotaj sub supravegherea unui antrenor, să ia parte la competiții sportive, precum și să măsoare puterea corpului supus la greutate. La fel în această zonă veți putea da teste rapide gratuit pentru HIV și hepatita C, iar studenții USMF „Nicolae Testemițeanu” organizează cursuri de prim ajutor și teste pentru diabet zaharat. În cazul în care sunteți gata să faceți și o faptă bună, veți putea dona sânge la punctul mobil de donare.

#Zona sporter: organizează un centru informativ, unde toată lumea poate afla despre beneficiile unui stil de viață sănătos, la  fel aici vor fi colectate produse de igienă personală pentru veteranii celui de-al doilea război mondial.

#Zona copii- părinți: în această zonă vor fi organizate concursuri de divertisment cu premii și jocuri distractive, cursuri de art-terapie psihologică și ateliere educative pe tema zahărului în produsele alimentare. În această zonă vor fi instalate jocuri de masă pentru copii.

#Zona pentru voluntari: Liceul Tehnologic „HERTZL” va desfășura un workshop în robotică, iar „Nacealo Jizni” – jocului. În aceeași zonă veți putea întâlni jocuri pe consolele „Dandy” și vă veți putea relaxa pe scaune moi.

#Zona Foto: aici toată lumea va putea face fotografii.

#Zona Food Cort: cei prezenți la eveniment vor putea servi bucate din bucătăria: italiană și georgiană.

ergdfbdfb

Veți putea participa la atelier de pictură cu Maria Sklyarenko și Irina Little. Oksana Buryak, atelier de confecționare a bijuteriilor și Nicholas Volynchuk- pictura pe ipsos.

mai multe informații despre acest eveniment aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente