10:19:10 23.04.2024
Stiri

Politica TRACTOARELOR în an electoral: Cadourile lui Lukașenko, înmânate de Dodon, au ajuns numai în localități conduse de SOCIALIȘTI

Politică 24.04.2018 11:15 Vizualizări4048 Autor: Ziarul National
Politica TRACTOARELOR în an electoral: Cadourile lui Lukașenko, înmânate de Dodon, au ajuns numai în localități conduse de SOCIALIȘTI


Deși a promis că tractoarele și autospecialele, donate de președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, aflat săptămâna trecută în vizită în R. Moldova, nu vor ajunge numai în localități cu primari socialiști, președintele Igor Dodon nu s-a ținut de cuvânt.

Cele trei tractoare și cele două autospeciale au ajuns deja la destinație și au „bucurat” sate și orașe conduse de reprezentați ai Partidului Socialiștilor, numai într-un caz fiind vorba de un primar comunist care, afirmă unele surse, ar fi deja mai aproape de partidul susținut de Dodon.

Astfel, Igor Dodon le-a înmânat personal cheile de la tractoare, în an electoral, primarului de Pocrovca, raionul Dondușeni, socialiștului Ivan Râlschi, primarului de Văratic, raionul Râșcani, tot un socialist - Dumitru Motelică, dar și comunistului din orășelul Vadul lui Vodă, suburbie a capitalei, Iuri Onofriiciuc.



Autospecialele au ajuns în orașele Briceni și Ocnița, conduse tot de primari socialiști - Vitali Gorodinschi și Ion Ciumac, unde Dodon a făcut băi de mulțime.

Un alt tractor va ajunge, așa cum a anunțat Dodon, în UTA Găgăuzia.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md