/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Scanau frecvența sistemului de alarmă. Trei bărbați, prinși în timp ce furau dintr-un automobil

missing
24 aprilie 2018, ora 09:30

Indivizii au fost reținuți în flagrant delict, la data de 18 aprilie curent, pe str. Andrei Doga din mun. Chișinău, în timp ce au pătruns într-un automobil, de unde au sustras mai multe bunuri materiale. Ulterior, fiind percheziţionaţi, asupra lor a fost depistat şi ridicat dispozitivul scanării frecvenței a sistemului de alarmă.

Aceştia s-au dovedit a fi trei bărbați, originari din mun. Chişinău, cu vârstele cuprinse între 32 şi respectiv 39 de ani, toţi fiind anterior judecaţi pentru diverse infracţiuni pe teritoriul țării.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii, polițiștii au stabilit, că membrii grupării acţionau foarte rapid, împărțindu-și rolurile între ei. Forțele de ordine au acumulat probe suficiente ce demonstrează implicarea acestei grupări criminale în comiterea a cel puţin opt furturi comise prin motoda dată.

Actualmente bănuiții sunt arestați pe un termen de 30 de zile în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău și sunt cercetați penal pentru furt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram