/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Un copil de 12 ani a furat cardul bancar a părinților și a fugit în Bali, după o ceartă în familie

missing
24 aprilie 2018, ora 06:12

Băiatul a fugit de acasă după o ceartă cu părinții. Familia credea că a plecat la școală, în timp ce puștiul a reușit să ajungă la aeroport și să se îmbarce într-un avion cu destinația Indonezia.

După ce s-a certat cu mama sa, care i-a interzis să zboare în Bali, copilul a decis să i-a inițiativa în mâinile sale și a făcut rezervare de bilet la avion și o cameră în hotel, plecând de unul singur în destinația exotică.
Băiatul le-a spus părinților că merge la școală, însă acesta a plecat la cea mai apropiată stație de trenuri, iar de acolo s-a îndreptat spre aeroport. Puștiul a căutat din timp companii aeriene ce permit copiilor de 12 ani să zboare fără însoțitor.

Pe parcursul zborului a fost chestionat o singură dată, pe aeroportul Perthe, unde a fost rugat să dovedească faptul că are vârsta legală pentru a călători singur. „Mi-au cerut doar carnetul de elev și pașaportul pentru a dovedi că am peste 12” a povestit puștiul. „Aveam chef de o aventură”, a mai comentat el.

Aterizând în Bali, copilul s-a cazat în hotelul All Seasons, unde a informat personalul că o așteaptă și pe sora sa mai mare. Minciuna a fost descoperită atunci când profesoara băiatului a anunțat părinții că acesta a lipsit de la ore. După ce au aflat că acesta este deja pe insulă, mama sa a zburat după el și l-a adus acasă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram