/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Prognoza meteo pentru 24 aprilie. Nu uitați umbrelele acasă! Se anunță ploi în toată țara

missing
24 aprilie 2018, ora 06:24

În nordul țării temperaturile vor scădea un pic, totuși atmosfera se va menține plăcută. Cerul va fi stăpânit de nori și e posibil să plouă slab. Dimineața vor fi 15 grade, iar la amiază 18.

Aceeași situație va fi și în centrul țării, mulți nori și ploi slabe. Ziua va începe cu 17 grade și va continua cu o maximă de 24 de grade cu plus.

În sud vor cădea precipitații însoțite de descărcări electrice. Înnorările vor fi la ordinea zilei, 17 grade vor fi dimineața și 26 la amiază.

Chișinăuienii vor fi ceva mai norocoși, nici urmă de ploi. Cerul va fi senin, iar temperaturile vor rămâne ridicate. La noapte vor fi 10 grade, iar pe timp de zi 25.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram