/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO. VIDEO/ Primele imagini cu bebelușul regal. Kate Middleton şi prinţul William au prezentat lumii băiețelul abia născut

missing
23 aprilie 2018, ora 20:44

Ducesa de Cambridge a născut, luni, cel de-al treilea copil. Băieţelul, al şaselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01 (10.01 GMT).

Copilul a avut la naştere – la care ducesa de Cambridge a fost asistată de soţul său, prinţul William – greutatea de aproximativ 3,8 kilograme.

Biroul de presă de la Palatul Kensington a mai anunţat că “Regina (Elizabeth a II-a, n.r.), ducele de Edinburgh (prinţul consort Philip, n.r.), prinţul de Wales (prinţul moştenitor Charles, n.r.), ducesa de Cornwall (Camilla, n.r.), prinţul Harry şi membrii ambelor familii au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste”.

Numele bebeluşului ar putea fi făcut public în maximum două zile de la naştere.

Informaţia despre cea de-a treia sarcină a ducesei Kate a fost făcută publică pe 4 septembrie 2017, după ce aceasta, suferind de severe greţuri matinale, a fost nevoită să-şi anuleze participarea la un eveniment.

În octombrie 2017, Palatul Kensington, reşedinţa sa oficială, a anunţat că cel de-al treilea copil al ducesei se va naşte în aprilie, în a doua jumătate a lunii.

Bebeluşul va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 2 ani, şi prinţul George, în vârstă de 4 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram