/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Noi explozii, ajutor UE și pericol atomic. Stefanciuk a semnat legea mobilizării

/FOTO/ „Parada Florilor” la Cimișlia. Orașul s-a transformat într-o adevărat grădină cu flori

missing
23 aprilie 2018, ora 16:00

Agenda „Paradei Florilor” a inclus, în acest an, expoziţii cu vânzare de flori, arbori şi arbuşti decorativi, material semincer, produse gastronomice florale, expoziţii de artizanat şi mărfuri ale meşterilor populari, utilaje şi echipament pentru munca în grădina cu flori, master-class-uri pentru îngrijirea florilor, concursuri tematice etc.

Evenimentul „Parada Florilor” a devenit deja o carte de vizită a raionului Cimişlia și este dedicat promovării sectorului horticol.

„Ne dorim să avem cât mai mulţi pasionaţi de creşterea florilor, arborilor şi arbuştilor decorativi, de prelucrarea materialului semincer, toate acestea contribuind la dezvoltarea floriculturii nu doar în Regiunea de Sud, dar şi în toată ţara. Multe localităţi din lume au devenit renumite anume pentru faptul că sunt gazde ale expoziţiilor de flori. Sperăm ca acesta să fie şi cazul raionului Cimişlia”, a declarat Iovu Bivol, preşedintele raionului Cimişlia.

Cei prezenți la festivitate au avut parte și de program artistic de excepție, susţinut de artişti autohtoni. În cadrul ediției a V-a din acest an a „Paradei Florilor” au evoluat, de asemenea, Orchestra de muzică populară „Spicușor” a Universităţii de Stat din Moldova, Orchestra de estradă „Bravissimo” de la Școala de Muzică Ungheni, trupa „Akord” ş.a.

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Foto: adrsud.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram