Primele versiuni oficiale ale incendiilor de pe străzile Academiei și Ismail, de săptămâna trecută

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a stabilit primele versiuni de producere a incendiilor de pe străzile Academiei nr.1 și Ismail 89/1, izbucnite pe data de 20 aprilie curent la Institutul de Microbiologie și Biotehnologie și centrul de afaceri „Lunedor” din capitală. Astfel, în urma cercetării statice și dinamice a locului incendiilor Laboratorul experimental antiincendiar a înaintat mai multe versiuni.

În cazul incendiului de la Institutul de Microbiologie și Biotehnologie specialiștii au luat în calcul două versiuni și anume: scurtcircuit în rețeaua electrică de alimentare cu energie electrică a operatorului de telefonie mobilă și a doua, imprudență cu focul deschis.

Vedeți și: (FOTO, VIDEO) În Chișinău arde acoperișul Institutului de Microbiologie și Biotehnie

În cazul incendiului de pe strada Ismail 89/1, angajații IGSU, de asemenea, au înaintat două versiuni și anume: încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la exploatarea sistemului de evacuare a gazelor fierbinți și a doua, scurtcircuit în rețeaua electrică de alimentare a hotei.

Citiți și: (VIDEO) Al doilea incendiu de proporții în capitală! Un centru de business din strada Ismail, cuprins de flăcări

Cauzele finale în ambele incendii vor fi incluse într-un raport al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, după stabilirea și evaluarea tuturor circumstanțelor de producere a incendiilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...