/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

Pe străzile Capitalei va apărea un autobuz electric. Pe ce traseu va circula

missing
23 aprilie 2018, ora 11:59

Momentan se duc negocieri cu întreprinderea din Belarus, iar autobuzul electric va fi exportat în adresa regiei Transport-Electric. După perioada de testare a autobuzului, autoritățile municipale vor decide dacă vor achiziționa astfel de mijloace de transport.

Autobuzul electric va circula de la fabrica de încălțăminte „Zorile” de pe str. Calea Ieșilor, apoi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la sensul giratoriu din str. C. Negruzzi.

Un asemenea autobuz costă circa 200 mii de euro, iar după fiecare traseu acesta va fi reîncărcat cu ajutorul unor stații de alimentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram