Infractor identificat pe urme fierbinți de un patruped al Poliției de Frontieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Patrupeda Poliției de Frontieră, Țeia, a reușit să ducă polițiștii pe urmele unui hoț care a pătruns în magazinul alimentar din centrul satului Tudora, în sud-estul țării. Astfel au fost recuperate bunurile sustrase, Țeia fiind de un real ajutor la fiecare solicitare.

În dimineața zilei de duminică, 22 aprilie, Sectorul Poliției de Frontieră Tudora-1 a fost sesizat cu privire la un furt din magazinul alimentar din centrul satului Tudora. Mai exact, o persoană sau mai multe ar fi pătruns în alimentară, de unde au sustras țigări și bani.

Operativ, agentul șef Andrei Bulai și colegul său patruped Țeia au ajuns la locul faptei, iar câinele din prima a luat urma infractorului. La 500 de metri de alimentară s-a oprit în fața unei case și a dat de înțeles echipei de cercetare că a identificat făptașul. Acest lucru a și fost confirmat în urma verificărilor, fiind depistate în gospodărie o parte din bunurile sustrase.

În prezent, angajații Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă documentează un tânăr de 35 de ani pentru comiterea furtului.

Țeia este patrupedul Poliției de Frontieră care s-a remarcat nu doar prin descoperirile sale la frontieră, dar și prin abilitățile sale demonstrate în cadrul concursurilor chinologice. Recent, împreună cu inspectorul chinolog Andrei Bulai au fost menționați ca una din cele mai iscusite echipe canine ale Poliției de Frontieră.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...