Mohamed Salah, cel mai bun jucător al sezonului în Premier League. Jurgen Klopp: „Ia trofeul și vină acasă, avem meci marți”

srgdbdn

Mohamed Salah a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în Premier League după ce a reușit să înregistreze cifre incredibile în tricoul lui Liverpool. Egipteanul are 31 de goluri în 33 de meciuri de campionat, iar Liverpool se clasează pe locul 3 în Premiere League cu 71 de puncte.

Mohamed Salah a venit la Liverpool în vara anului trecut, de la Roma, pentru 42 de milioane de euro şi a devenit primul fotbalist care înscrie 31 de goluri într-un sezon de Premier în actualul format, cu 38 de etape, digisport.ro.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a câștigat trofeul după ce a întrecut în cursa pentru cel mai bun jucător pe David Silva, Kevin de Bruyne, Leroy Sane, Harry Kaneşi David de Gea, premiul este acordat pe baza voturilor fotbaliştilor din Premier League.

Salah e liderul marcatorilor din Premier League, la cinci goluri distanţă de golgheterul lui Tottenham, Harry Kane.

Echipa antrenată de Klopp joacă marţi, împotriva echipei AS Roma, în primul meci al semifinalelor Ligii Campionilor. În sferturile de finală Cormoranii au eliminat actuala campioană a Angliei Manchester City.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente