Ploi, soare și iarăși ploi. Ce vreme ne așteaptă săptămâna asta

Foto: Helena Lopes

Nu mai avem niciun dubiu – primăvara aceasta și-a intrat în toate drepturile și se pare că nu mai riscăm intemperii neașteptate. Săptămâna aceasta, în Chișinău și cam în toată Moldova vom avea vreme frumoasă și temperaturi generoase de până la 23 de grade pe timp de zi și 10 pe timp de noapte. Totuși, în câteva zile, meteorologii anunță ploi și chiar averse cu descărcări, așa că urmăriți prognozele specialiștilor și nu vă uitați umbrela în zilele în care soarele se va ascunde după nori.

# Chișinău:

În zona de Centru, meteorologii promit maxime termice de până la 22 de grade Celsius. Marți, se pare că vom avea vreme mai puțin frumoasă: termometrele vor indica cel mult 19 grade și sunt posibile ploi cu descărcări electrice. De miercuri, soarele apare din nou pe cer. Ce-i drept, până vineri, când specialiștii prognozează din nou ploi slabe.

chisinau

# La Nord:

În Nordul țării, lucrurile nu diferă prea mult. Spre deosebire de Centru, locuitorii din Nordul țării vor avea minime termice de 15 grade Celsius, în schimb, fără riscuri de descărcări electrice, ci doar ploi slabe.

nord

# La Sud:

Locuitorii din Sud vor avea parte săptămâna aceasta și de soare, și de nori, și de descărcări electrice. Temperaturile vor urca până la 26 de grade pe timp de zi și cel mult 12 pe timp de noapte.

sud

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente