(video) Un tânăr din Marea Britanie a mers la Mănăstirea Saharna, la slujba de exorcism, pentru a se trata de homosexualitate. Ce impresii i-a lăsat ritualul

exorcism

Un activist LGBT din Marea Britanie a mers la Mănăstirea Saharna să încerce prin slujba de exorcism să se trateze de homosexualitate. Nik Jovčić-Sas a decis să facă acest lucru în cadrul unui experiment, pe care l-a și filmat pentru vlogul său „Orthodox Provocateur”.

Vloggerul a fost însoțit la mănăstire de vloggerul Ion Andronache. Atunci când le-a spus călugărilor care este motivul pentru care își dorește să treacă acest ritual, tânărul a fost privit cu dezgust. Așa cum era de așteptat, în timpul slujbei și după aceasta, Nik nu a simțit nicio schimbare, iar explicația pe care a primit-o de la preoți a fost: „Nu am găsit niciun demon în tine”.

Pentru participarea la această slujbă, Nik a fost nevoit să scoată o anumită sumă de bani din buzunar. El este de părere că ceea ce se întâmplă la Saharna în timpul slujbelor este doar o modalitate prin care preoții câștigă bani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente