‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
duminică, 24 martie, 2024
5 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriSeminar pentru apicultori: „Dezvoltarea familiilor de albine în primăvară și prevenirea roitului”

Seminar pentru apicultori: „Dezvoltarea familiilor de albine în primăvară și prevenirea roitului”

‹ adv ›
‹ adv ›

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova (ANARM) în comun cu Proiectul USAID Agricultura Performantă din Moldova (APM) organizează un seminar apicol cu tematica: „Dezvoltarea familiilor de albine în primăvară și prevenirea roitului”.

Evenimentul face parte din activitățile organizate în cadrul proiectului „Activitatea demonstrativă și de instruire pentru implementarea stupilor apicoli verticali” și se va desfășura luni, 23 aprilie, în sala de ședințe a Primăriei satului Zaim, raionul Căușeni.

La seminar sunt așteptați în special apicultorii din zona raioanelor Ștefan Vodă, Căușeni, Anenii Noi, Cimișlia, Basarabeasca și UTA Găgăuzia, cât și alți doritori.

Tematica va fi prezentată de Ion Vieru, apicultor profesionist. Lucrările seminarului se vor desfășura în incinta sălii de ședinte a Primăriei Zaim, iar partea practică se va desfășura în stupina lui Ion Vieru din satul Zaim. Cei prezenți la lucrările practice sunt rugați să aibă la ei măști apicole.

Seminare similare se vor desfășura în perioada aprilie 2018 – aprilie 2019, în diferite zone geografice ale Republicii Moldova.

Telefoane de contact:

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii