/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Profita de neatenție și îi buzunărea! Momentul în care un hoț fură într-un local din Chișinău

missing
22 aprilie 2018, ora 08:56

Un alt furt, după aceeaşi schemă, a avut loc într-un alt local de pe str. L.Deleanu din Chișinău. Aici, profitând de neatenția proprietarului, suspectul a sustras din scurta acestuia portmoneul cu bani şi acte personale, cauzând victimei un prejudiciu de 3.470 lei.

Suspectul a fost reținut de către polițiști şi a fost escortat la inspectorat pentru documentare și stabilirea circumstanțelor.

Actualmente, acesta este cercetat în stare de libertate pentru furt şi conform legislației penale în vigoare riscă sancțiune cu amendă sau privare de libertate pe un termen de până la 2 ani

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram