Recomandări #diez. Cele mai bune evenimente pentru un sfârșit de weekend cât mai frumos

evenimente

E sfârșit de weekend și ar fi păcat să-l încheiem pe note plictisitoare. I-ați prietenii, ieși din casă și fă-ți ziua de duminică, 22 aprilie, una cât se poate de interesantă. Iar dacă nu ai decis sau nu știi unde să mergi, echipa #diez vine cu cele mai potrivite recomandări pentru toate gusturile.

#OrasulMeu City Quest – hai să reDescoperim Chişinăul împreună

OrasulMeu.md împlineşte 3 anişori. Cu această ocazie, au pregătit pentru voi un City Quest prin locurile frumoase şi mai puţin cunoscute ale capitalei.

Împreună veţi afla despre casele regale care au avut cândva reşedinţă la Chişinău, veţi descoperi locurile şi clădirile istorice, veţi căuta comori ascunse şi vă veţi uimi cât de minunat poate fi Oraşul Nostru.

Pentru a participa trebuie să formaţi o echipă din minim 2 şi maxim 6 persoane şi să vă înregistraţi completând acest formular https://goo.gl/HXre25. Vârsta şi naţionalitatea nu contează.

Sarcinile vor fi mega-secrete, că de altfel nu va fi interesant să participaţi, dar organizatorii promit distracţie pe măsură.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Movie’n’Artico

Lasă facebook-ul și hai la film! Clubul Voluntarilor Artico, te invită la #Movie‘n’Artico!
De această dată, sunteți invitați la filmul „Inception” (Începutul) regizat de Christopher Nolan, în rolul principal: Leonardo DiCaprio, Ellen Page. Eroii principali sunt spioni, care lucrează pentru corporații şi utilizează o tehnologie militară experimentală pentru a se infiltra subconștientul țintelor și pentru a extrage informații valoroase din lumea de vis.

Scopul inițiativei este de a petrece timpul plăcut, de a debriefa și a învăța din cele vizionate.
Despre ce este vorba mai detaliat vei afla duminică, 22 aprilie, ora 19:00 în incinta „Artico”, (bd. Ștefan cel Mare 169).

Filmul va fi rulat în rusă cu subtitrări în engleză.
Intrare liberă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#YardSale „Botanica”

YARDSALE «Botanica»! Nou și Cool! Este prima ediție din această primăvară și, apropo, una aniversară! Anul acesta organizatorii au decis să iasă afară înaintea tuturor.

„Veniți pe 22 aprilie în curtea Muzeului de Etnografie – totul va fi ca întotdeauna, adică minunat, excelent, super! Grădina botanică din cadrul muzeului va fi deja în floare! Nimeni nu va face foame! Copiii vor fi bine dispuși, mamele vor cumpăra tot ce poate fi cumpărat, tații vor mânca tot ce poate fi mâncat, cuplurile să vor sătura de fotografiat, cei în pas cu moda nu vor rămâne în urmă, iar fetele vor avea timp berechet să stea la taclale! Să înflorim și să mirosim frumos – acesta este motto-ul primei ediții de primăvară”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol.
Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.
Cât de periculos este? E suficient doar să punem telefonul pe speaker.

AUTOR: După un scenariu de Philippe Bologna și Paolo Costella

ÎN ROLURI: Victoria Țurcanu; Viorel Cozma; Nicu Țurcanu; Daniela Burlaca; Mariana Bratu; Cristian Perepeliuc; Mihai Bordian.

REGIE: Daniela Burlaca
ADAPTARE SCENICĂ: Boris Cremene

Mai multe detalii găsești AICI!

#FC Zimbru – FC Speranța | Divizia Națională

Vino duminica, 22 aprilie pe Arena Zimbru și susține echipa ta preferată în meciul FC Zimbru împotriva FC Speranța Nisporeni!

#Duminica, 22 aprilie
#Stadionul Zimbru
#Ora 18:00
#Costul biletelor – de la 30 de lei (biletele vor fi puse în vânzare în casele Stadionului Zimbru începând cu sâmbăta, 10:00)

Mai multe detalii găsești AICI!

#Science behind paper wings

Cum zboară un avion? Dar cum câștigi o competiție de avioane de hârtie? Science Behind Paper Wings este un workshop prin care se anticipează lansarea laboratorului de aeromodele și drone din cadrul FabLab.

Competiția internațională Red Bull Paper Wings pare a fi un joc de copii, însă organizatorii vă îndeamnă să aflați care este challenge-ul real, științific și tehnologic în spatele acestui eveniment.

Înregistrările se fac AICI! Iar mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente