/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Milioane de lei din bugetul de stat pentru partide politice. Pe ce au cheltuit banii PDM, PSRM și PL

missing
21 aprilie 2018, ora 17:24

Din cele șapte milioane câștigate în acest an, 5,6 au și fost cheltuite. Majoritatea banilor, adică cinci de milioane de lei, au fost alocați pentru presă și materiale promoționale. Pentru întreținerea sediilor, PDM a cheltuit 255 mii și jumătate de lei, iar la capitolul cheltuieli pentru personal, PD indică suma de 65.883 lei alte 80 de mii de le au fost cheltuite pentru deplasări.

Și-au prezentat raportul și socialișii. Potrivit acestuia, PSRM, în primele trei luni ale anului, a câștigat 2,8 milioane de lei, dintre care 1,7 milioane reprezintă subvenții de la bugetul de stat, restul 900 de mii o reprezintă cotizațiile de membru. Ca și democrații cei mai mulți bani PSRM ia pentru presă și materiale promoționale – 900 de mii de lei. Peste 400 de mii de lei a cheltuit și pentru întreținerea sediilor, pentru personal au folosit doar 44 de mii de le.

Liberalii au avut venituri de peste un milion de lei- toți banii reprezentând subvenția primită de la stat. Până la 20 martie curent, PL a cheltuit peste 800 de mii de lei, dintre care patru sute de mii pentru întreținerea sediilor, două sute de mii pentru personal și 150 de mii pentru presă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram