20:56:22 28.03.2024
Stiri

FOTO // Pentru care CALITĂȚI a fost desemnată Pink cel mai frumos om din lume

Monden 20.04.2018 19:03 Vizualizări2051 Autor: Ziarul National
FOTO // Pentru care CALITĂȚI a fost desemnată Pink cel mai frumos om din lume sursa: google.ro


Cântăreaţa americană a fost desemnată anul acesta de revista People cel mai frumos om din lume, pentru că este „un model de viaţă care îmbină onestitatea şi încrederea”.

Artista în vârstă de 38 de ani, pe numele său real Alecia Beth Moore, a pozat alături de cei doi copii ai ei, Jameson Moon, în vârstă de 15 luni, şi Willow Sage, în vârstă de șase ani, pentru ediţia specială a revistei People.

Ea a oferit şi un interviu în care a vorbit despre lecţiile de viaţă pe care le-a deprins de la părinţii săi şi despre felul în care îşi creşte copiii, relatează Daily Mail.

„Treaba cu parentingul e că niciodată nu-ţi dai seama imediat dacă ceea ce faci funcţionează”, a spus ea. „Cred că e bine să-ţi faci copiii să ştie că pot conta pe tine şi că eşti lângă ei”, a adăugat solista.

Vedeta a mai spus că de când este mamă a devenit mai activă, fiindcă se plimbă zilnic cu bicicleta împreună cu copiii sau se joacă cu ei în pădure.

Pink s-a lansat pe scena muzicală în 2000, prezentându-se ca o artistă „antidot” pentru tiparul „fetei din vecini” adoptat pe atunci de tinerele cântăreţe Britney Spears şi Christina Aguilera, notează Mediafax.

În 2013, Pink a fost desemnată Femeia Anului de revista Billboard, după ce s-a situat pe primul loc în topul celor mai bune albume realizat de această prestigioasă publicaţie muzicală.

Potrivit Billboard, Pink a vândut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 50 de milioane de single-uri în format digital. Cel mai recent album al său este „Beautiful Trauma”, lansat în octombrie 2017.

De-a lungul carierei, a fost recompensată, printre altele, cu trei premii Grammy, un Brit Award şi şapte MTV Video Music Awards.

Revista People publică în fiecare an lista celor mai frumoşi oameni din lume, întocmită nu doar în funcţie de criteriul frumuseţii fizice, ci şi pe calităţi precum forţa, umanitatea şi talentul.

În 2018, printre aceştia se numără şi Meghan Markle, care se va căsători cu prinţul Harry al Marii Britanii pe 19 mai.

Pe lista din 2018 se mai află peste 70 de vedete feminine, dar şi cinci bărbaţi. Printre acestea se numără vedeta filmului „Wonder Woman”, Gal Gadot, campioana la tenis Serena Williams, vedeta serialului „Will & Grace” Megan Mullally, şi actriţa afro-americană Issa Rae.

Rapperul Drake, artistul Lin-Manuel Miranda, realizatorul TV Jimmy Kimmel, actorul de comedie Kumail Nanjiani şi patinatorul olimpic Adam Rippon sunt cei cinci bărbaţi „care se comportă frumos” incluşi pe lista People 2018.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md