Recomandări #diez. Cele mai frumoase și utile evenimente pentru prima zi de weekend

dxvdfvbzd

Pentru că o zi de sâmbătă trebuie să fie productivă și relaxantă, echipa #diez a selectat câteva evenimente la care merită să mergi. Ia-ți prietenii, profită de timpul de afară, petrece frumos timpul și distrează-te la maxim.

#Workshop De Sculptură

stghrsth

Vrei să descoperi volumul? Vrei să-ți testezi imaginația? Îți plac animalele? Vină la Workshopul de cultură unde vei putea crea obiecte din lut natural și vei finaliza ideea în culori. Cei interesați se pot înscrie la numărul de telefon: +(373) 78420129. Atelierul va avea loc pe strada Alexandru Bernardazzi 83, ora: 14:00 – 16:00. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a eveniment.

#OpenSource Camp Moldova 2018

sfgvsdb

Asociația Drupal Moldova, cu suportul USAID Moldova și al Guvernului Suediei vor organiza în premieră campul Open Source Camp în Moldova, care va avea loc în perioada 21 – 22 aprilie 2018, la Tekwill. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#TAXI 5

fgbfxgb

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

patria1
patria2

#Manchester United – Tottenham

zdffdf

Campioana Angliei a fost deja decisă, Manchester City a obținut trofeul după ce echipa Manchester United a pierdut un meci în deplasare. Lupta pentru locurile 2,3 și 4 continuă, prin urmare meciul de sâmbătă seara promite a fi unul de foc unde ambele echipe vor lupta pentru victorie. Pentru mai multe detalii despre unde poți viziona acest meci, dar și alte meciuri care vor avea loc mâine accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#Forumul Municipal al Tinerilor din Chișinău

ssrgdthfrjngtmjtgm

Forumul Municipal de Tineret din Chișinău este organizat, pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul va întruni 100 de participanți, reprezentanți ai sectorului asociativ de tineret, reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, specialiști de tineret din cadrul preturilor de sectoare, primăriilor locale, lucrători de tineret, reprezentanți ai instituțiilor abilitate care au tangență cu politicile de tineret. Evenimentul va avea loc pe strada Zimbrului 10, ora: 9:00 – 17:00. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente