(foto) Dragoste fără hotar. Doi polițiști de frontieră s-au căsătorit: ea este din Republica Moldova, iar el din România

nnn

Dragostea nu hotare, asta au demonstrat-o doi polițiști de frontieră, care de curând și-au unit destinele. Este vorba despre Mihaela Hăbășescu, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești și Vlad Marosac, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca.

Dragostea celor doi a prins contur chiar de la prima vedere. S-au cunoscut acum doi ani, în data de 19 aprilie, ambii fiind parte a unei întâlniri de serviciu. EA – agent principal Hăbășescu Mihaela, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești și EL – agent-șef adjunct Marosac Vlad, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca. Și de atunci sunt fericiți, îndrăgostiți și cu dorința de a forma o familie exemplu pentru multe generații.

Astăzi, 19 aprilie 2018, la primăria Botoșani cei doi și-au jurat credință și iubire veșnică în fața ofițerului stării civile și în prezența celor mai apropiați. Colegii din Direcția regională Nord au fost alături și le-au transmis urările de „drum bun în viața de familie” și tradiționalul „Casă de piatră ”. Evenimentul a fost unul special, deoarece ambii polițiști de frontieră au ales să poarte uniformă.

PFNUNTA

Agent principal Hăbășescu Mihaela, în vârstă de 24 de ani, activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, la funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este absolventa Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni. De baștină vine din satul Corlățeni, raionul Rîșcani.
PFNUNTA2 PFNUNTA3

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente